D’EN HUGO

Tom De Rocker ofwel D’ en Hugo brengt op zijn eigenzinnige, compromisloze manier zijn verhalen tot leven via zijn muziek. Een doorleefde trip tussen hip hop, kleinkunst en spoken word.

2023 was voor D’ en Hugo alvast erg succesvol.

Momenteel vertolkt hij in een onemanshow zijn laatste album ‘Tot half 4’ op de podia. Ook naast de bühne gooit dit album hoge ogen. Zijn single ‘Cirkel’ schopte het tot de Belpop lijst van Radio 1, er is het duet met Guido Belcanto, getiteld ‘Bleek’ en de song ‘Verloren Maandag’ in de VRT/Netflix serie ‘Knokke Off’. Het nummer ‘Canvasfilm‘ werd dan weer geselecteerd voor een groots filmproject van het Grafisch Lyceum Utrecht. Dit resulteert in een videoclip die in de week van 23 oktober 2023 officieel zal voorgesteld worden in Utrecht.

Voorprogramma’s werden gespeeld voor o.a. De Jeugd van Tegenwoordig, Typhoon, De Heideroosjes, … Samenwerkingen waren er reeds met Jan Verstraeten, Guido Belcanto, Helmut Lotti, Anna Rune, …

‘Ik was een verlegen kind, hiphop leerde me mijn emoties in woorden gieten’ Onder die veelzeggende titel schreef De Standaard een pracht van een artikel over deze veelzijdige artiest.