Groove Hunter

Welkom bij www.groovehunter.net. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de volgende voorwaarden en condities. Als je het niet eens bent met een deel van deze voorwaarden, gebruik dan deze website niet.

Informatie en advies: De inhoud op www.groovehunter.net is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde professional voor specifieke adviezen.

Nauwkeurigheid van informatie: We streven ernaar om de informatie op www.groovehunter.net actueel en accuraat te houden. We geven echter geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de informatie op deze website.

Externe links: Deze website kan links naar andere websites bevatten die niet onder onze controle vallen. Het opnemen van links impliceert geen goedkeuring van de inhoud van deze websites. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of praktijken van gekoppelde sites en raden aan hun respectieve privacyverklaringen en gebruiksvoorwaarden te lezen.

Wijzigingen: We behouden ons het recht voor om de inhoud van www.groovehunter.net op elk moment zonder kennisgeving te wijzigen. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op updates van deze voorwaarden.

Aansprakelijkheid: www.groovehunter.net, inclusief de eigenaars, beheerders, medewerkers, en aanverwante partijen, zijn niet aansprakelijk voor directe, indirecte, incidentele, speciale, gevolg- of punitieve schade die voortvloeit uit jouw toegang tot of gebruik van deze website. Dit omvat, maar is niet beperkt tot verlies van winst, gegevens of gebruik, zelfs als we op de hoogte zijn gebracht van de mogelijkheid van dergelijke schade.

Door deze website te gebruiken, ga je ermee akkoord dat het exclusieve rechtsgebied en de locatie voor geschillen die voortvloeien uit of verband houden met het gebruik van www.groovehunter.net de rechtbanken zijn gevestigd in België.

Voor vragen over deze disclaimer kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier.