NADUAH

Naduah is een jonge, Nederlandse artieste met internationale allure. Ware het niet dat haar teksten Nederlandstalig waren, veroverde ze op dit moment waarschijnlijk de wijde wereld! Catchy popsongs in een sexy jasje, die de schunnige teksten niet schuwen. Zet deze meid op een podium en het publiek wordt ingepakt. Met meer dan 11.000 luisteraars per maand op Spotify, mag ze ook online gerust van een succes spreken.

In 2022 trok de zangeres door Nederland met haar ‘Verhaaltjes voor het slapengaan’-tour. Tevens de titel van haar eerste EP, waarin ze haar avontuurlijke seksleven verpakt in aanstekelijke popliedjes. Haar teksten zijn tegendraads, schaamteloos en misschien nog wel eerlijker dan de verhalen van je beste vrienden.

In juni 2023 verscheen een nieuwe EP ‘Kom mee op avontuur tot diep in de nacht’. Impulsieve acties blijven helaas niet zonder gevolgen. Van energieke rapnummers over uit de hand gelopen feestjes tot melancholische songs over de onvermijdelijke dinsdagdip; alle aspecten van het losbandige feestleven passeren de revue. De EP is een viering van jong en onbezonnen zijn, wanneer verantwoordelijkheden nog niet bestaan en je precies kan doen waar je zin in hebt.

Naduah stond op het einde van deze zomer nog op het Lowlands Festival. En dat smaakt naar meer.

[naduah.com]