Groove Hunter

Nick J. Thyson
Nick J Thyson Groove Hunter Entertainment

Waar te beginnen om een artiest als Nick J. Thyson te omschrijven? Geen makkelijke opdracht, want hij is een veelzijdig talentvolle duizendpoot met een passie voor kunst, media en maatschappelijke betrokkenheid. Van dat alles liggen de voorbeelden voor het rapen …

Zo startte Nick zijn carrière reeds op jonge leeftijd als theater en TV-acteur aan de zijde van bekende namen als Koen De Bouw, Stefan Perceval, Marc Verbruggen, Ann De Winne, etc. in zowel Vlaanderen (o.a. Professor T) als Nederland (Bloedwijn & Gele Rozen). Als Mr. Thyson zette Nick ook zijn eerste stappen in de muziek en ligt zijn focus op rappen en hip hop, wat hem al deed samenwerken met o.a. Slongs Dievanongs, Jenne Decleir, Daantje België en Tristan Zonder Isolde.

Recent werd Nick nog bekroond als winnaar van Mister International Belgium 2024, maar ook tot Mister Social Media en Mister Personality. Wat ook zijn carrière als model extra onderstreept. Brand shoots voor merken zoals Versace, Kenzo, Off White, Adidas Y-3, Umbro en brillenmerk LOUIS zorgen binnen deze wereld alvast voor de nodige naambekendheid. Ten slotte is Nick ook als jonge, ambitieuze ondernemer CEO van het mediabedrijf Veryson Media.

Kortom, véél om te ontdekken. En om het met de woorden van Axel Daeseleire samen te vatten : “Waar heeft deze jongen altijd al die tijd gezeten?”

NICK J THYSON Groove Hunter