Groove Hunter

Reality Run
Reality Run Groove Hunter Entertainment

‘Escape The Ordinary’ is de alleszeggende slagzin die DJ/producer Reality Run perfect omschrijft. Even weg van het alledaagse, dromerig verzonken in emotie. Zo staat hij in het leven, zo maakt hij muziek. En die muziek wordt steeds populairder!

Barre Gaander’ was de eerste hit song die de kaap van 1 miljoen streams haalde op Spotify. Een waanzinnig aanstekelijk après-ski nummer dat nog steeds regelmatig gedeeld en gebruikt wordt op TikTok.

Airplay op de Belgische Radio 2 en Nederlandse radio’s kwam er met de single ‘Like We Used To’. Voor dit nummer wist hij internationaal befaamde saxofonist DeeSaxx (bekend geworden door Czech and Slovaks Got Talent) te strikken om op de track te featuren. Naast deze topper weerklinkt ook de prachtige stem van Amerikaans/Belgische singer-songwriter Marigo Bay. Airplay op de Spaanse radio was weggelegd voor de tropical house track ‘All For You’. Een geslaagde samenwerking met Aleesia Stamkos (Martin Garrix, DVBBS, Sander Van Doorn, …).

Het is opnieuw Marigo Bay, waarmee hij zijn meest recente ‘Light Up The Room’ heeft geschreven. Een prachtige, hedendaagse versie van een 50’s song. Melancholisch en toch een onversneden pop… Dat krijgt alleen Reality Run voor mekaar!