Groove Hunter

Yune
Yune Groove Hunter Entertainment

Het muzikale verhaal van YUNE is er een met veel herkenbare elementen. Een geschoolde zangeres, die als steengoede backing vocalist aan het werk gaat bij talloze artiesten en bands en pas jaren later als frontvrouw van haar eigen band naar voren treedt. En wat een geluk dat ze dat deed!

In 2023 bracht YUNE een eerste single ‘Toi et moi’ uit. Meteen goed voor een plek op nationale radio in België (wekenlang in de playlist van Radio 2) én TV (o.a. op MENT TV, waar ze ook een fijne babbel had met Herbert Verhaeghe in het programma ‘Herbert op zondag’). Ook wordt de single meteen warm onthaald door de radiozenders in Frankrijk.

Zo ook de opvolger ‘C’est mon choix’ uit 2024, wat niet mag verwonderen, wanneer je weet dat YUNE Franstalige popmuziek ademt! En samenwerkt met grote namen uit Frankrijk, zoals producer Jules Guillon (producer van o.a. Joseph Kamel, FOH voor KISS,…) en ChabMastering (Vanessa Paradis, Coeur De Pirate, Selah Sue, Alizée).

YUNE staat aan het begin van heel wat moois in zowel binnen- als buitenland, met de blik op de toekomst gericht en full album release in 2025.

J’irai à gauche ou j’irai à droite” zingt YUNE in haar single ‘C’est mon choix’. Wel, de enige richting die haar carrière uitgaat is alvast in rechte lijn naar de top!

Yune Groove Hunter Entertainment
Yune Groove Hunter Entertainment
Yune Groove Hunter Entertainment