Groove Hunter

XXJULÍA
XXJULÍA Groove Hunter Entertainment

XXJULÍA beschrijft zichzelf als ‘vocalist, songwriter, performer, producer and rapper’. En ja, ze kan inderdaad al deze rollen vervullen, wat haar een enorm veelzijdige en multi-getalenteerde artiest maakt. Samen met haar band duikt ze graag in de diepte van het soulgenre, op zoek naar vernieuwende geluiden. En dat wordt flink gesmaakt door publiek, media én pers! Zo was XXJULÁ reeds live te horen op onder andere MNM en Q-Music, was te zien in Belgium’s Got Talent én werd ze geselecteerd voor zowel De Nieuwe Lichting als Humo’s Rock Rally.

Op het podium ontpopt ze zich tot rasechte performer, die de nadruk legt op entertainen en naadloos haar identiteit daarin verweeft door persoonlijke bindteksten. Ook dat wordt gesmaakt, want zo schitterde ze al op het podium van de AB en ook Milo Meskens moet dat gevoeld hebben, want zo stond ze met hem samen in Trix.

Voor wie houdt van Erykah Badu, Amy Winehouse en Eliza is XXJULÍA zeker en vast een te ontdekken artiest. En voor wie houdt van een gezonde portie rebellie/activisme + energie ook…

(Photo Credits Yza Pauw Photography)

XXJULÍA Groove Hunter